Víz alatti esküvő fotózás

Ha a víz szerelmesei vagytok pároddal és szeretnétek a szokványostól eltérő, megfelelően őrült, egyedi esküvői ruhás képeket magatokról az örökkévalóságnak, akkor ezt a szolgáltatásunkat NEKTEK találtuk ki.

Cégünk Baranyában több uszodával, élményfürdővel is szerződéssel rendelkezik,  amelynek köszönhetően a víz alatti esküvői fotók elkészítéséhez szükséges medencék rendelkezésünkre állnak különböző mélységben (120-280cm). Tehát, ha nem is nagyon tudtok úszni, akkor a 120 cm-es mélységnél Ti sem fogtok megfulladni. Természetesen távolabbi helyszínekre jövő igényeiteket is igyekszünk kielégíteni.

Csapatunkban megtalálod a sminkestől, a styliston keresztül a fotózást biztosító búvárt is. Igény esetén a víz alatti fotózásról víz feletti werkképeket is készít szárazföldi fotós kollégánk.

Ha bérelt esküvői ruhádat nem szeretnéd a vízben kockára tenni, vagy nem a mostanában divatos “trash the dress” fotózás keretében szeretnétek a fotózást megejteni, akkor se kedvetlenedj el: cégünk három különböző méretben is rendelkezik saját fehér menyasszonyi ruhával.

Ha tehát extrém víz alatti fotózásra vágytok, akkor keressetek minket!!

Árajánlatokat a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken kérhetsz.