Rendelés

Kérlek Benneteket, hogy a megrendelés előtt szakítsatok pár percet az alábbi információk elolvasására.

A rendeléseteket emailben küldjétek el a vizalattifoto@gmail.com címre.

Amit rendeléseteknek mindenképpen tartalmaznia kell:
– név
– cím (természetesen postai irányítószámmal együtt)
– telefonszám
– a fotózás helyszíne és dátuma

 

Amennyiben digitális képet szeretnétek rendelni:
– a megrendelendõ képek sorszámait (emelkedő számsorrendben)

A sorszámokat úgy tudjátok elővarázsolni, hogy az egeret a kis képekre mozgatjátok de nem kattintotok rá. Ebben az esetben kép felett megjelennek a sorszámok, amikre a rendeléshez szükségetek lesz. 

Ha videót is szeretnétek rendelni, akkor a rendelésnél ezt jelezzétek. A videót sajnos nem tudom előre megmutatni senkinek, mert nincs kapacitásom arra, hogy megvágjak annyi videót előre, ezért csak azokét készítem el, akik azt megrendelik. (Még nem bánta meg senki 🙂 )  

 

 

Amennyiben hozzájárultok, ahhoz, hogy a megrendelt képeiteket/videóitokat  reklám célra szabadon felhasználhassuk, úgy kérem, hogy  a megrendelésbe illesszétek bele az idézõjelben található szöveget is:

Alulírott gondviselõ, ezúton hozzájárulok ahhoz, hogy Róka Róbert (Ökopix Kft., 7624 Pécs, Kodály Z. u. 21/a) a gyermekemrõl és rólam készült fénykép- és videófelvételeket (ideértve a vízalatti fotózást is) saját céljaira ellenszolgáltatás nélkül, szabadon felhasználhatja. Ennek keretében a felvétel készítõje jogosult a felvételeket nyilvánosságra hozni rendezvényein, hirdetõplakátjain, reklámjain, oktatóanyagain stb. oly módon, hogy az a felvételen szereplõ gyermek és szülõ személyhez fûzõdõ jogait ne sértse.

 

Utalás:
A rendelésetek beérkezését követően 24 órán belül kaptok egy visszaigazoló emailt tőlünk, amely egyrészt azt a célt szolgálja, hogy biztosak legyetek abban, hogy a rendelésetek beérkezett hozzánk. Amennyiben egy napon belül nem kaptok erről megerősítést, akkor célszerű telefonon érdeklődnötök.

A visszaigazoló mailben megtaláljátok a rendelésetek részleteit, továbbá a RENDELÉSKÓD-otokat, illetve cégünk bankszámlaszámát, vagy PAYPAL utaláshoz szükséges infót.  A megadott bankszámlaszámra, vagy PAYPAL számlára kell a visszaigazolásban található összeget átutalni úgy, hogy a közlemény rovatba a a RENDELÉSKÓD-ot bele kell írnotok. Amennyiben ezt nem teszitek meg, úgy elképzelhető, hogy az utalásotokat nem tudjuk rögtön azonosítani, ami sajnos a képeitek kézbesítésének késedeleméhez vezethet.

PAYPAL fizetésnél kérlek Benneteket, hogy arra figyeljetek, hogy úgy állítsátok be a küldést, hogy ne az utalandó összegből kerüljön levonásra a tranzakció költsége.

Kérlek ne küldjetek emailt arról, hogy átautaltátok az összeget, mert idővel megjelenik az utalásotok amúgy is a számlánkon, tehát tudni fogunk róla. Amint megérkezik az utalás  a letöltési linket 24 órán belül el szoktuk küldeni. Abban az esetben pedig, ha mindenkitől kapunk egy levelet arról, hogy elküldte az utalást és udvariasságból mindenkinek írnánk válaszlevelet, hogy megköszönjük az infót, az csak a képek Hozzátok történő eljutattását késleltetné. Köszönjük megértéseteket. 

Természetesen, ha valakinek bármi problémája van bátran forduljatok hozzánk, igyekszünk segíteni a megoldásban.

 

A képek kézbesítése:
A megrendelt digitális képeket és videókat úgy kapjátok meg, hogy az utalásotok beérkezését követően egy általunk megadott letöltési linkről tudjátok letölteni.

Amennyiben a kiszámlázott szolgáltatásunkat cégetekben szeretnétek elszámolni, úgy fontos, hogy a megrendelésnél a cég nevét, adószámát és címét is szíveskedjetek megadni. Lényeges továbbá, hogy az utalást is a megadott cég számlájáról szíveskedjetek kezdeményezni.

Köszönjük, hogy időt szakítottál arra, hogy elolvasd a fenti sorokat.

Üdvözlettel:

Az ÖKOPIX Kft csapata.