Rendelés

Kérlek Benneteket, hogy a megrendelés előtt szakítsatok pár percet az alábbi információk elolvasására.

A rendeléseteket emailben küldjétek el a vizalattifoto@gmail.com címre.

Amit rendeléseteknek mindenképpen tartalmaznia kell:
– név
– cím (természetesen postai irányítószámmal együtt)
– telefonszám
– a fotózás helyszíne és dátuma

 

Amennyiben digitális képet szeretnétek rendelni:
– a megrendelendõ képek sorszámait (emelkedő számsorrendben)

 

 

Amennyiben hozzájárultok, ahhoz, hogy a megrendelt képeiteket/videóitokat  reklám célra szabadon felhasználhassuk, úgy kérem, hogy  a megrendelésbe illesszétek bele az idézõjelben található szöveget is:

Alulírott gondviselõ, ezúton hozzájárulok ahhoz, hogy Róka Róbert (Ökopix Kft., 7624 Pécs, Kodály Z. u. 21/a) a gyermekemrõl és rólam készült fénykép- és videófelvételeket (ideértve a vízalatti fotózást is) saját céljaira ellenszolgáltatás nélkül, szabadon felhasználhatja. Ennek keretében a felvétel készítõje jogosult a felvételeket nyilvánosságra hozni rendezvényein, hirdetõplakátjain, reklámjain, oktatóanyagain stb. oly módon, hogy az a felvételen szereplõ gyermek és szülõ személyhez fûzõdõ jogait ne sértse.

 

Utalás:
A rendelésetek beérkezését követően 24 órán belül kaptok egy visszaigazoló emailt tőlünk, amely egyrészt azt a célt szolgálja, hogy biztosak legyetek abban, hogy a rendelésetek beérkezett hozzánk. Amennyiben egy napon belül nem kaptok erről megerősítést, akkor célszerű telefonon érdeklődnötök.

A visszaigazoló mailben megtaláljátok a rendelésetek részleteit, továbbá a RENDELÉSKÓD-otokat, illetve cégünk bankszámlaszámát, vagy PAYPAL utaláshoz szükséges infót.  A megadott bankszámlaszámra, vagy PAYPAL számlára kell a visszaigazolásban található összeget átutalni úgy, hogy a közlemény rovatba a a RENDELÉSKÓD-ot bele kell írnotok. Amennyiben ezt nem teszitek meg, úgy elképzelhető, hogy az utalásotokat nem tudjuk rögtön azonosítani, ami sajnos a képeitek kézbesítésének késedeleméhez vezethet.

PAYPAL fizetésnél kérlek Benneteket, hogy arra figyeljetek, hogy úgy állítsátok be a küldést, hogy ne az utalandó összegből kerüljön levonásra a tranzakció költsége.

 

A képek kézbesítése:
A megrendelt digitális képeket és videókat úgy kapjátok meg, hogy az utalásotok beérkezését követően egy általunk megadott letöltési linkről tudjátok letölteni.

Amennyiben a kiszámlázott szolgáltatásunkat cégetekben szeretnétek elszámolni, úgy fontos, hogy a megrendelésnél a cég nevét, adószámát és címét is szíveskedjetek megadni. Lényeges továbbá, hogy az utalást is a megadott cég számlájáról szíveskedjetek kezdeményezni.

Köszönjük, hogy időt szakítottál arra, hogy elolvasd a fenti sorokat.

Üdvözlettel:

Az ÖKOPIX Kft csapata.