Rendelés

Kérlek Benneteket, hogy a megrendelés előtt szakítsatok pár percet az alábbi információk elolvasására.

A rendeléseteket emailben küldjétek el a vizalattifoto@gmail.com címre.

Amit rendeléseteknek mindenképpen tartalmaznia kell:
– név
– cím (természetesen postai irányítószámmal együtt)
– telefonszám
– a fotózás helyszíne és dátuma

 

Amennyiben digitális képet szeretnétek rendelni:
– a megrendelendõ képek sorszámait (emelkedő számsorrendben)

Amennyiben előhívott képet rendeltek, úgy a továbbiakra is szükségünk van:
– a megrendelendő képek sorszámai mellett tüntessétek fel a kért képek méreteit
– a megrendelendő képek sorszámai mellett tüntessétek fel a kért képek mennyiségét
– a megrendelendő képek sorszámai mellett tüntessétek fel, hogy fényes vagy matt felülettel kéritek-e a képe(ke)t.

 

Amennyiben hozzájárultok, ahhoz, hogy a megrendelt képeiteket/videóitokat  reklám célra szabadon felhasználhassuk, úgy kérem, hogy  a megrendelésbe illesszétek bele az idézõjelben található szöveget is:

Alulírott gondviselõ, ezúton hozzájárulok ahhoz, hogy Róka Róbert (Ökopix Kft., 7624 Pécs, Kodály Z. u. 21/a) a gyermekemrõl és rólam készült fénykép- és videófelvételeket (ideértve a vízalatti fotózást is) saját céljaira ellenszolgáltatás nélkül, szabadon felhasználhatja. Ennek keretében a felvétel készítõje jogosult a felvételeket nyilvánosságra hozni rendezvényein, hirdetõplakátjain, reklámjain, oktatóanyagain stb. oly módon, hogy az a felvételen szereplõ gyermek és szülõ személyhez fûzõdõ jogait ne sértse.

 

Utalás:
A rendelésetek beérkezését követően 24 órán belül kaptok egy visszaigazoló emailt tőlünk, amely egyrészt azt a célt szolgálja, hogy biztosak legyetek abban, hogy a rendelésetek beérkezett hozzánk. Amennyiben egy napon belül nem kaptok erről megerősítést, akkor célszerű telefonon érdeklődnötök.

A visszaigazoló mailben megtaláljátok a rendelésetek részleteit, továbbá a RENDELÉSKÓD-otokat, illetve cégünk bankszámlaszámát. A megadott bankszámlaszámra kell a visszaigazolásban található összeget átutalni úgy, hogy a közlemény rovatba a a RENDELÉSKÓD-ot bele kell írnotok. Amennyiben ezt nem teszitek meg, úgy elképzelhető, hogy az utalásotokat nem tudjuk rögtön azonosítani, ami sajnos a képeitek kézbesítésének késedeleméhez vezethet.

A képek kézbesítése:
A megrendelt digitális képeket és videókat úgy kapjátok meg, hogy az utalásotok beérkezését követően egy általunk megadott letöltési linkről tudjátok letölteni.

Az előhívott képeket és naptárakat az átutalásotok beérkezését követően postaköltség felszámítása mellett, a Magyar Posta Zrt. szolgáltatását igénybe véve küldjük el a a megrendelésben feltűntetett postacímre.

Amennyiben a kiszámlázott szolgáltatásunkat cégetekben szeretnétek elszámolni, úgy fontos, hogy a megrendelésnél a cég nevét, adószámát és címét is szíveskedjetek megadni. Lényeges továbbá, hogy az utalást is a megadott cég számlájáról szíveskedjetek kezdeményezni..

Köszönjük, hogy időt szakítottál arra, hogy elolvasd a fenti sorokat.

Üdvözlettel:

Az ÖKOPIX Kft csapata.